2009. nov 03.

India - vasuti szerencsetlenkedes

írta: ddefekt09
India - vasuti szerencsetlenkedes

Ez egy rovid poszt lesz csak, mert ugyse lehet leirni, milyen ez a hely.. Illetve talan le lehet, es ezt mar elottem sokan meg is tettek. Koncentraljunk most a biciklis vonatkozasara a dolgoknak. Kezdodott minden a szornyu fustkodel Delhiben - Budapest ehhez kepest hegyi levegoju. 30 kilometert tekertunk a repterrol, mig bejutottunk az allomasra, ahol szep lassan kiderult -mikor mar a peronon alt a vonat - hogy adminisztracios hianyossagok miatt nem viszik el a bringainkat. Oriasi rohangalas irodarol irodara, vitatkozas a vasuti burokratakkal.. Bringak nelkul mi se mentunk, csak egy nap kesessel. A bicopkat vegul feladtuk, jol osszefirkaltak oket alkoholos filccel (bocsi, draga ocsem), es most varjuk, hogy valoban megjonnek-e.

A nap kerdese: vajon miert kezdi minden utcagyerek es felnott egybol a valtoinkat baszkuralni?? miert nem a kilometerorat, vagy a fekeket? (neha azert ezeket is).

Most epp varjuk a bringakar Gorakphurban. Itt mar az is kiderult, h ha gyalogos az ember, sokkal tobben jonnek oda hozzank lejmolni.

Szólj hozzá

india vonat delhi